حواردنی های محلی لرستان (۱) منتشر شد

این کتاب از خوراک و تشریفاتِ محلی آشپزی بومیان زاگرس می‌گوید و از دوستی اهالی کوه و دشت، با آب و آتش و باد و خاک حکایت دارد. مردمی که با غلات، حبوبات و سایر نباتات و سنگ و چوب و آهن و آتش، ارتباط عاطفی برقرار می‌کردند. آنان همواره خوراک ساده‌شان را با آیین و تشریفات احساسی، خالصانه و مهربانانه در هم آمیخته و تناول کرده‌اند.

#معرفی_کتاب

📚 حواردنی های محلی لرستان (۱) منتشر شد

📘 سومین کتاب #حشمتعلی_آزادبخت چاپ و روانه بازار شد
تنظیم و تصحیح: #لطیف_آزادبخت
ویراستار: #آزاده_امیری
طراح گرافیک: #داریوش_جعفری
انتشارات پیشوک – کتاب برادر

🔰 #حشمتعلی_آزادبخت، پژوهشگر و مردم‌شناس کوهدشتی است. وی سال‌هایِ سال از پیران، اسطوره‌پردازان، پاچا‌گویان و چهلسرو‌ْوَشان گرفته تا جادو جنبل‌بازان، طلسم‌شناسان و حسابگرانِ بومی در عرصه‌ی ادبیات شفاهی خوشه چینی کرده است و روایت‌ها را مکتوب کرده تا مجموعه‌های گران‌بهایی از فولکلور (فرهنگ و ادبیات عامیانه) گرد آورد.

📌 کتاب «حواردنی‌های محلی لرستان ۱» سومین کتابی‌است که از ایشان منتشر می شود.
این کتاب از خوراک و تشریفاتِ محلی آشپزی بومیان زاگرس می‌گوید و از دوستی اهالی کوه و دشت، با آب و آتش و باد و خاک حکایت دارد. مردمی که با غلات، حبوبات و سایر نباتات و سنگ و چوب و آهن و آتش، ارتباط عاطفی برقرار می‌کردند. آنان همواره خوراک ساده‌شان را با آیین و تشریفات احساسی، خالصانه و مهربانانه در هم آمیخته و تناول کرده‌اند.

📝 انتشارات پیشوک تلاش می کند تک تک دستاوردهای این گنجینه ی مردم‌شناسی را به امید خدا به زیور طبع آراسته و به جامعه فرهنگ دوست تقدیم کند.