هشدار سایبری پلیس فتا کوهدشت-امنیت ایمیل

“اقتدار پلیس ، همدلی و همزبانی ، امنیت و آرامش” هشدار سایبری پلیس فتا کوهدشت-امنیت ایمیل امنیت اینترنت، موضوعی که همه ما می دانیم مهم است، اما گاهی اوقات این موضوع به راحتی در پس زوایای ذهنمان می نشیند، و شروع به فریب خودمان با این باور که “چنین چیزی برای من اتفاق نخواهد افتاد” […]

۰۰۳
“اقتدار پلیس ، همدلی و همزبانی ، امنیت و آرامش”

هشدار سایبری پلیس فتا کوهدشت-امنیت ایمیل
امنیت اینترنت، موضوعی که همه ما می دانیم مهم است، اما گاهی اوقات این موضوع به راحتی در پس زوایای ذهنمان می نشیند، و شروع به فریب خودمان با این باور که “چنین چیزی برای من اتفاق نخواهد افتاد” می کنیم…..
خواه این نیروی ویرانگر جدیدترین ویروس یا تنها تلاش هایی برای هک کردن از سوی یک هکر جوان تازه وارد باشد، ما تنها یک کلیک از درگیر شدن با مشکلات امنیتی که ترجیح می دهیم با آن مواجه نشویم، فاصله داریم.
در هیچ کجا این مسئله به اندازه ایمیل هایمان صحت ندارد.
استفاده از ایمیل امروزه امری ضروری وغیر قابل انکار میباشد واز امکانات ومزایای آن نمی توان چشم پوشی کرد اما همیشه تهدیداتی نیز وجود دارد که اگر نکات امنیتی رعایت شود هیچگونه خطری ندارد اما اگر نسبت به این تهدیدات بی توجه باشیم قطعا دچار لطمه های جبران ناپذیری خواهیم شد.
در ادامه نکاتی در رابطه با امنیت ایمیل مطرح شده که چنانچه رعایت شود مشکلات وخطرات به حداقل وحتی به صفر خواهد رسید.
۱) از حساب های ایمیل جداگانه استفاده کنید.
اگر شما همانند بیشتر مردم هستید، حساب ایمیل تان احتمالا قطب مرکزی فعالیت های شخصی شماست. همه اطلاعیه ها ، ثبت نام های وبگاه، خبرنامه ها، پیام های شما، و غیره به ایمیل تان فرستاده می شوندو به بیانی دیگر، اگر شما همه فعالیت های خود را به یک حساب ایمیل معطوف کنید، چه اتفاقی می افتد.
داشتن حساب های ایمیل جداگانه نه تنها به افزایش امنیت شما کمک خواهد کرد، بلکه همچنین به ارتقا بهره وری شما می انجامد.
تصور کنید اگر بتوانید تمامی ایمیل های کاری خود را در یک حساب کاری ادغام کنید؛ تمامی دوستان و خانواده با حساب شخصی تان مکاتبه می کنند؛ دارای یک حساب تفننی برای وبگاه ها هستید؛ و حسابی برای لینک های هرزنامه ای ناشناخته دارید.
به این ترتیب، اگر کسی حساب کاری تان را هک کند، تمام ایمیل های شخصی تان هنوز در امان هستند.

۲) یک گذرواژه منحصر به فرد ایجاد کنید.
همراه با اندیشه چندین حساب، می بایست همچنین یک گذرواژه (رمز عبور) کاملا یکتا و منحصر به فرد برای هر یک از حساب های ایمیل خود داشته باشید.
اگر تصمیم به نگهداشتن یک حساب ایمیل اصلی دارید، مطمئن شوید که گذرواژه آن ۱۰۰% منحصر به فرد است.
استفاده از یک گذرواژه برای همه حساب های تان، اشتباهی در سطح افراد تازه کار است. فرض کنید کسانی ایمیل شخصی تان را هک کنند پس تمامی اطلاعیه های دریافتی ، یادآوری ها و غیره را مشاهده می کنند.
هر هکر ی هرچند تاره کار حساب ها را با گذرواژه های یکسان به عنوان حساب ایمیل تان آزمایش خواهد کرد، و در مورد شما آنها موفق خواهند شد.
۳) مراقب کلاهبرداری های فیشینگ باشید.
هنگامی که با یک شرکت یا محصول خاص که نیازمند اطلاعات حساب شما است، سر و کار دارید، تا به حال چنین پیامی را دیده اید: هرگز اطلاعات شخصی شما را واگذار نمی کنیم.
ما هرگز گذرواژه شما را درخواست نخواهیم کرد. هنگامی که کسی ایمیلی شامل درخواست اطلاعات شخصی تان برای شما می فرستد، بی درنگ می فهمید که این یک نیرنگ است.
اما سطح دیگری از این نوع کلاهبرداری وجود دارد و فیشینگ نامیده می شود. اساسا، کاربران بد اندیش و مغرض وبگاه هایی با ویژگی های برتر و پر سر و صدا (به عنوان نمونه، eBay، آمازون، فیس بوک، و غیره) را شبیه سازی و جعل کرده و عنوان می کنند که با مشکلاتی با حساب شما روبرو هستند؛ همه شما می بایست کاری برای رو به راه نمودن این مسئله انجام دهید و آن ارسال نام کاربری و گذرواژه به آنها به منظور تأیید اعتبارتان است.
گاهی اوقات آنها حتما شما را به وبگاهی جعلی که دقیقا همانند وبگاه واقعی به نظر می رسد، ارتباط یا پیوند می دهند.
۴)پیوست های ناخواسته را باز نکنید.
پیوست ها هنگامی که به ایمیل می آیند، چیزهای فریبنده ای هستند. ا
گر شما در انتظار چیزی از طرف کسی هستید، پس با اطمینان، دست به کار شوید و پیوست را باز کنید. هنگامی که شما شخص فرستنده پیوست را می شناسید، همه چیز خوب است.

اما در صورتی که ایمیل ناخواسته ای است، هرگز هیچ فایل پیوستی را باز نکنید. حتی اگر فایل سالم و بی ضرر به نظر برسد، شما ممکن است با جهانی از آزار و ناراحتی روبرو شوید.
نام فایل ها می تواند جعلی باشد. JPEG ها می توانند با ظاهر مبدل EXE ها باشند و آن EXE ها به محض دانلودشان اجرا خواهند شد و سپس شما ویروسی در دست هایتان خواهید داشت.
۵) ویروس ها و نرم افزارهای مخرب را اسکن کنید.
اگر ایمیلی را باز می کنید و به هر حال مشکوک به نظر می رسد، دست به کار شوید و یک اسکن کننده نرم افزار های مخرب و ویروس را اجرا کنید.
هر ایمیل هرزنامه ای شما را به ویروس آلوده نخواهد کرد و این ممکن است زیاده روی به نظر برسد که هر زمان یک ایمیل مشکوک را باز می کنید، اسکن کننده نرم افزار های مخرب را اجرا نمایید، اما در امان بودن بهتر از تأسف خوردن است.
۶) از وای-فای عمومی پرهیز کنید.
و در نهایت، هنگامی که در اینترنت عمومی هستید از بررسی ایمیل خود پرهیز کنید. این می تواند برای استفاده از گوشی هوشمند یا لپ تاب تان برای بررسی پیام های جدید، وسوسه انگیز باشد.
متاسفانه، وای-فای عمومی می تواند بسیار نا امن باشد.
برنامه هایی وجود دارند که شبکه یاب نامیده می شوند که بی تحرک در پس زمینه دستگاه برخی هکرها اجرا می شوند.
شبکه یاب تمامی داده های بیسیم جاری در سراسر یک شبکه خاص را زیر نظر می گیرد، و آن داده ها ممکن است برای اطلاعات مهمی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند. همانند نام کاربری و گذرواژه شما.
هر چقدر بیشتر بدانید،بیشتر در امنیت خواهید بود ، منابع آموزشی آنلاین از جمله سایت پلیس فتا را در آدرسhttp://www.cyberpolice.ir مطالعه کنید و همچنین در صورت وجود هرگونه ابهام و جرمی در فضای مجازی آن را از طریق نشانی اینترنتی پلیس فتا به آدرس http://www.Cyberpolice.ir اطلاع دهید.
فرماندهی انتظامی شهرستان کوهدشت – پلیس فتا