سرخط خبرها
امروز: سه شنبه, ۳۰ آبان , ۱۳۹۶ | ۰۷:۵۱:۴۹آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۶/۰۸/۲۹ ،‌ ۰۱:۱۰
۰۲ خرداد ۱۳۹۱در ۴:۵۹ ق.ظ تعداد بازدید: 165 بازدید کد خبر:2997 چاپ خبر

توصیه های تغذیه ای روزهای امتحان برای دانش آموزان

0

تهران – كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: دانش آموزان در فصل امتحانات تخم مرغ، كنجد، عسل و غذاهای حاوی آهن مصرف كنند.


به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، ‘ پریسا ترابی’ در گفت و گویی افزود: دانش آموزان در ایام امتحانات سعی كنند سه وعده غذای كامل بخورند و میان وعده های غذایی را در ساعت 10 صبح و میان وعده عصر و میان وعده شب هم قبل از خواب فراموش نكنند.

وی افزود: مصرف یك لیوان شیر قبل از خواب هم برای خواب آرام در شب ها خوب است و دانش آموزان در این فصل از تحصیل، غذای سنگین نخورند تا صبح با اشتها و سرحال بیدار شده و صبحانه كامل بخورند، چون صبحانه كامل به كارآیی ذهنی آنان در امتحانات خیلی كمك می كند.

ترابی اظهار داشت: وجود برخی مواد مغذی در صبحانه كمك می كند به ذخیره انرژی در موقع امتحان، مثل تخم مرغ كه از گرسنگی در زمان امتحان پیشگیری می كند.

وی اضافه كرد: عسل و كنجد هم به فعال شدن ذهن دانش آموزان كمك می كند تا از آموخته هایشان در امتحان بیشتر بهره ببرند.

ترابی گفت: دانش آموزان همچنین در شب های قبل از امتحان از خوردن غذای چرب و سنگین اجتناب كنند.

وی در خصوص مشكل عدم تمركز در امتحان نیز گفت: این دانش آموزان باید از لحاظ كم خونی بررسی شوند، دختر خانم ها به خصوص باید در منابع غذایی خود غذای آهن دار مصرف كنند، مثل غلات، حبوبات و انواع گوشت و در صورت كم خونی زیاد ضمن مراجعه به پزشك، قرص آهن مصرف كنند.

برچسب‌ها

بیان دیدگاه

عکس/ فیلم/ صوت
«کافه کشکان»
تبلیغات و پیام ها
سایت های مرتبط